Over ons

Van strategie, design en architectuur tot ontwikkeling en ondersteuning

ONE Agency is een technisch webbureau met kantoren in Leuven, Brussel en Gent. We zijn gespecialiseerd in web- en applicatie development, web design, mobile en e-commerce. Daarnaast bieden we ook een brede waaier aan ondersteunende diensten aan zoals strategische consultancy, onderhoud van websites en applicaties, maar ook trainingen en SEO. Onze groep gedreven en ervaren experts bewezen hun waarde al met nationale en internationale projecten uit de publieke en private sector.

Een team van meer dan 130 mensen staat op elk moment klaar om in een uitdagend project te vliegen; of dit nu een informatieve website of een uitgebreide applicatie is. Onze specialisten beheersen de laatste technologieën op alle platformen: PHP, Java en .Net. Daarnaast zijn we bedreven in alle moderne frameworks zoals: Drupal, Symfony en Angular. Bovendien gebruiken we het Agile-principe tijdens het ontwikkelen van onze webprojecten, een garantie voor de hoogste kwaliteit in een optimale tijdspanne.

Referenties ONE Agency: Drupal, Mobile, responsive design

Onze klanten

Bekijk onze indrukwekkende referenties met uitdagende projecten voor onder meer Studio Brussel, Neuhaus, de Europese Commissie, Telenet en vele anderen 

Onze klanten >
ONE Agency: agile, support, uitstekende klantenservice

Onze aanpak

Onze klantgerichte aanpak is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: een efficiënte manier van werken, een duurzame relatie met onze klant en een uitstekende service na oplevering van uw project.

Onze aanpak >
ONE Agency | kanooh | NovaComm | Brussel - Leuven - Gent

Kantoren

ONE Agency heeft vier gemotiveerde teams, gevestigd in Leuven, Gent en Brussel. Contacteer ons per e-mail, telefoon of kom eens langs. 

Contact >

Het team

Onze web-experten

Het Team van ONE Agency is evenwichtig opgebouwd om uw project van start tot finish te begeleiden en succesvol op te leveren.

De ruggengraat van ons team zijn de ervaren webdevelopers, gespecialiseerd in Drupal, PHP, Java en andere technologieën. Deze pientere techneuten worden ondersteund door een gemotiveerd team van projectmanagers, designers, copywriters en een uitgebreid sales- en management-team.

De chemie tussen de verschillende karakters wordt omgezet in websites, web-applicaties en andere web-projecten die zijn aangepast aan de wensen van de klant.

ONE Agency: Drupal Developer, project manager, designer, copywriter, sales, php developer