Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant

Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant

Als een van de meest populaire Syntra centra van het land voorziet Syntra-AB jaarlijks meer dan 8000 cursisten van een doorgedreven opleiding. Tel daarbij de inschrijvingen op de talloze kortlopende, gespecialiseerde cursussen en een uitgebreide uitvoering voor trainingen op maat, en je komt aan een aanzienlijke verzameling cursisten. Reden temeer om het stabiele Drupal de vernieuwde Syntra-AB-website te laten ondersteunen.

 

Een rechtstreekse link naar Syntra-AB's backend voorziet de website van een continue stroom aan opleidingen. Een sterke gefacetteerde zoekfunctionaliteit wordt bijgestaan door een heuse opleidingswizard die bezoekers in enkele stappen tot bij hun ideale opleiding brengt.

 

De uitgewerkte trechters in Google Analytics houden de vinger aan de pols. Zo weet Syntra-AB meteen welke pagina's al dan niet voor de nodige conversie zorgen. De website werd ook opgebouwd met flexibiliteit in het achterhoofd. Een rijk aanbod aan regio's in de template geeft Syntra-AB de mogelijkheid om inhoud op tal van plaatsen te laten verschijnen. Een vlotte afhandeling van inschrijvingen gekoppeld aan een uitgebreid systeem van SMS notificaties en agendafunctionaliteit maken het plaatje af.