Ons werk

Laat u overtuigen door onze projecten uit binnen- en buitenland

De Brusselse print, tv, radio en online media, vroeger verspreid over Brussel Deze Week, TV Brussel, FM Brussel en brusselnieuws.be, vallen voortaan samen onder één merk: Bruzz. Voor deze digitale samensmelting van het Brusselse medialandschap, werd een beroep gedaan op ONE Agency.

Voor Westtoer bouwde het ONE Agency team een stevige multidomein website uit, waarmee het autonome provinciebedrijf de toeristisch-recreatieve sector in West-Vlaanderen ondersteunt. Jouw volgende bezoekje aan de kustprovincie zal dus (digitaal) ondersteund worden door ONE Agency!

In het najaar van 2015 lanceerde ONE Agency, na een analyse- en development-traject van meer dan zes maanden, de nieuwe Europese websites van Pioneer Car, het bekende merk van audio-radio’s, navigatie- en multimedia systemen. Naast de overkoepelende Europese website, werden meer dan 15 lokale landensites uitgerold.

NN, het nieuwe merk van ING verzekeringen lanceerde in maart zijn nieuwe Belgische website www.nn.be.
In het kader van ING's internationale rebranding campagne was ONE Agency NN's partner bij de bouw en ontwikkeling van een gloednieuwe Drupal website. De stijlelementen werden aangereikt door NN, maar de architectuur van de website werd volledig in onze handen gelaten.

Referenties